BlackMU ! Вече и в Facebook ! | Сря Фев 02, 2011 1:07 pm by gamencho | Така.. реших че вече като сървара има доста слава и едни от най-добрите играчи в цяла България..Ще е необходимо да ни има и в Facebook-социалната мрежа! Затова направих нашата страница в Facebook ето линк: Клик !!!
Поздрави : Aggressive
| Comments: 0 |
Програма за кредити?? Да бе... | Вто Апр 13, 2010 5:17 pm by caRameL | От няколко дни се разпространява една програма в интернет, за коят осе казва, че ако си напишете акаунта и паролата ще ви даде кредити за webshopa. ТОВА Е ПЪЛНА ИЗМАМА !!! Ако си напишете акаунта и паролата в тази програма акаунта ви ще бъде откраднат. Затова не се лакомете много,да ме идвате после и да ми казвате,че са ви откраднали акаунта...Програмата се казва "G1 Credit Scripter V1.0"
| Comments: 8 |
10-те Администраторси заповеди! | Чет Юли 08, 2010 10:00 pm by Core | 1. Аз съм твоя Модератор, Администратор твой, да нямаш други администратори освен Мене.
2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова що е в администраторския панел, що е в модераторския панел, и що е в твоя собствен; не им се кланяйи не им служи.
3. Не изговаряй напразно името на Администратора, твоя Модератор.
4. Помни неделния ден за да го светиш; шест дена чети и пиши всичките си мнения, а седмия ден е неделя на Администратора, твоя Модератор - остави го да си почине малко.
5. Почитай модераторите и администратора си за да ти бъде добре и да живееш дълго във форума.
6. Не убивай виртуално... дори и прасета.
7. Не псувай и словоблудствай.
8. Не кради чуждото мнение и не плагиатствай. Уважавай авторското право!
9. Не лъжесвидетелствувай против ближния си.
10. Не пожелавай ника на ближния си, не пожелавай аватара на ближния си, ни подписа му, ни нищо, което е на ближния ти.
| Comments: 7 |
|
| Кой е най-силният играч в сървъра?? | |
| |
Кой е най-силният играч в сървъра?? | DevilSmile | | 0% | [ 0 ] | RevoMind | | 33% | [ 2 ] | Anarchy99 | | 17% | [ 1 ] | n1ghTmarE(Най-якия :PPP | | 33% | [ 2 ] | Effect | | 17% | [ 1 ] | MysticaL | | 0% | [ 0 ] | Bk-RulzZ | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 6 | | Poll closed |
| Автор | Съобщение |
---|
n1ghtmare НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 99 Reputation : 11 Join date : 25.03.2010 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Кой е най-силният играч в сървъра?? Пет Мар 26, 2010 9:01 pm | |
| Кой е най-силният играч в сървъра?? | |
| | | caRameL WebMaster
Брой мнения : 817 Reputation : 142 Join date : 21.12.2009 Age : 30 Местожителство : Елхово, България
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? Пет Мар 26, 2010 9:37 pm | |
| Забравил си едни от най-силните,къде са jeez blackoto assovete stylious???
Последната промяна е направена от caRameL на Съб Мар 27, 2010 9:43 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Effect НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 452 Reputation : 118 Join date : 21.12.2009 Age : 31 Местожителство : VT City Bitches ;d
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? Съб Мар 27, 2010 7:48 am | |
| Щом не виждам EguHaK(Jeez) казвам себе си може да звучи високомерно ма не ми пука от гореупоменатите играчи може би само RevoMind има някакъв шанс да ме бие... | |
| | | caRameL WebMaster
Брой мнения : 817 Reputation : 142 Join date : 21.12.2009 Age : 30 Местожителство : Елхово, България
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? Съб Мар 27, 2010 9:50 am | |
| - Effect написа:
- Щом не виждам EguHaK(Jeez) казвам себе си може да звучи високомерно ма не ми пука от гореупоменатите играчи може би само RevoMind има някакъв шанс да ме бие...
Мисля ,че не само имам шанс да те бия,а съм го правил и то в повечето от дуелите които сме правили...Признавам, един от силните си в сърара,но не си най-силният.Няма такъв играч,защото винаги ще се намери кой да те бие,и след това кой да бие него.Казваш че Пецата бил високомерен,ама тва наистина "звучи високомерно". | |
| | | Effect НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 452 Reputation : 118 Join date : 21.12.2009 Age : 31 Местожителство : VT City Bitches ;d
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? Съб Мар 27, 2010 10:05 am | |
| Ми добре най-добрия след нено съм естествено без спеед с пецата имате интересен стил скилл + 1 хит и доло знаеме как стоят нещата моля ти се ... | |
| | | Effect НЕПОБЕДИМ!
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? Съб Мар 27, 2010 10:09 am | |
| Ако ми дадеш логично обяснение как само със скил ме бутате с 2-3 хита ви признавам при положение,че скил дава само def rate а аз със комбо го правя тва изключително рядко ми то си личи бе НЯМА начин без спеед да ме бутате с 2-3 хита при положение,че правите само скилл бе | |
| | | Anarchy99 НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 93 Reputation : 15 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? Съб Мар 27, 2010 10:25 am | |
| ми какво да кажа и аз сам на мнението на ефф защото това е невазможно иначе питам и аз защо няма едни от наидобрите играчи изброени | |
| | | n1ghtmare НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 99 Reputation : 11 Join date : 25.03.2010 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? Съб Мар 27, 2010 11:42 am | |
| Ами що следващия път вие не си напраите анкетата и да сте доволни а ? | |
| | | caRameL WebMaster
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? Съб Мар 27, 2010 12:47 pm | |
| - Effect написа:
- Ако ми дадеш логично обяснение как само със скил ме бутате с 2-3 хита ви признавам при положение,че скил дава само def rate а аз със комбо го правя тва изключително рядко ми то си личи бе НЯМА начин без спеед да ме бутате с 2-3 хита при положение,че правите само скилл бе
Мисля че това което си говорихме по скайп е достатъчно...Това че знаете само едно шибано комбо,и се мислите за велики, и че няма други комбота си е ваша работа!!!Има един лаф "като не знаеш,не говори!!!".Това се отнася и за теб.Напиши във гугъла и прочети малко за тая версия,и разбери ,че има такова комбо и още куп други!!!Това че ти не можеш да го напрвиш,не означава че няма ,и веднага да казваш "знам ви кво прайте". Кво правим бе???Играем си играта!! Другото което е ,ако не знаеш спийд хака дава скорост(speed - скорост),ама ти нали си професор и ги разбираш нещата (най-вече комботата) ,казваш че дава дмг(сваляли сме те на 2 хита),което е пълна глупост!!Относно скила,защо има разлика дали ще направиш "skill ts fury" или "ts и fury".По твоята логика скила е излишен,ама има огромна разлика!!! Ти като правиш скил тс скил тс и после фюри,що не правиш само ТС и фюри??? Щом скила ти дава дефенс,тс кво ти дава??? ДМГ ли??При положение че ТС е меле магия,и прави няколко пъти по-малко дмг от фюри,по твоите разсъждения,трябва да играем само с фюри,защото дава най-много дмг.Знаиш ли изобщо какво означа думата combo???Преведено от английски,това е група/комбинация,в случая комбинация от магии,които направени в определен ред дават допълнителен ДМГ. Чесно ти казвам,ставаш ми смешен...Научи малко повече за играта,и конкретно за тази версия, и тогава ми се напъвай! | |
| | | Effect НЕПОБЕДИМ!
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? Съб Мар 27, 2010 1:17 pm | |
| caRameL полека с есетата бе па ако си мислиш и че ще го прочета-Лъжеш се | |
| | | caRameL WebMaster
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой е най-силният играч в сървъра?? | |
| |
| | | | Кой е най-силният играч в сървъра?? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|