BlackMU ! Вече и в Facebook ! | Сря Фев 02, 2011 1:07 pm by gamencho | Така.. реших че вече като сървара има доста слава и едни от най-добрите играчи в цяла България..Ще е необходимо да ни има и в Facebook-социалната мрежа! Затова направих нашата страница в Facebook ето линк: Клик !!!
Поздрави : Aggressive
| Comments: 0 |
Програма за кредити?? Да бе... | Вто Апр 13, 2010 5:17 pm by caRameL | От няколко дни се разпространява една програма в интернет, за коят осе казва, че ако си напишете акаунта и паролата ще ви даде кредити за webshopa. ТОВА Е ПЪЛНА ИЗМАМА !!! Ако си напишете акаунта и паролата в тази програма акаунта ви ще бъде откраднат. Затова не се лакомете много,да ме идвате после и да ми казвате,че са ви откраднали акаунта...Програмата се казва "G1 Credit Scripter V1.0"
| Comments: 8 |
10-те Администраторси заповеди! | Чет Юли 08, 2010 10:00 pm by Core | 1. Аз съм твоя Модератор, Администратор твой, да нямаш други администратори освен Мене.
2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова що е в администраторския панел, що е в модераторския панел, и що е в твоя собствен; не им се кланяйи не им служи.
3. Не изговаряй напразно името на Администратора, твоя Модератор.
4. Помни неделния ден за да го светиш; шест дена чети и пиши всичките си мнения, а седмия ден е неделя на Администратора, твоя Модератор - остави го да си почине малко.
5. Почитай модераторите и администратора си за да ти бъде добре и да живееш дълго във форума.
6. Не убивай виртуално... дори и прасета.
7. Не псувай и словоблудствай.
8. Не кради чуждото мнение и не плагиатствай. Уважавай авторското право!
9. Не лъжесвидетелствувай против ближния си.
10. Не пожелавай ника на ближния си, не пожелавай аватара на ближния си, ни подписа му, ни нищо, което е на ближния ти.
| Comments: 7 |
|
| Нека тук да пишен за ... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
pinkor НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 206 Reputation : 17 Join date : 16.01.2010 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Нека тук да пишен за ... Нед Яну 17, 2010 7:11 pm | |
| Нека тук да пишем за смешни преживяни , измислени или чути случки от МУ фен ето малко от тези които съм чувал 1.Когато се напиеш в кварталната кръчма и капачките от бира на пода ти се виждат като zen. Мислите си че сте в бара в Lorencia. Въпреки това, колкото и да си се напил не се притесняваш че някой може да те обере или убие, защото алкохола ти вдига attak speed-а. Ако пък пеибиеш някой можете спокойно да се оправдаеш, че не е вдигал vitality и agility. 2.Когато те питат защо не си се прибрал, отговаряш "Ми кфо бе нямах портал" 3.Когато намериш камък на улицата се опитваш да го навреш в ризата си и после ако ризата ти се раздере от камъка крещиш "Мамка му шибания соул пак ми фелна ризата" и си мисли колко ли ще ти вземе майка ви за repair. 4.Когато си купите маратонки и след месец се скъсат се връщате в магазина да им се скарате, че са били с много малко Durability. 5.Когато майка ти нареди масата с еднакви чинии и лъжици, казваш "Гадни дупери..." 6.Когато във фитнеса не можеш да вдигнеш някоя тежест си мислиш "That item does not belong to you" 7.Смяташ че световната парична единица се казва "Zen" 8.Когато карате кучето си да бие заедно с вас големите хлебарките в къщата...."които пускат poison". 9.Опитваш се да изстреляш 255 стрели с лъка на двора. 10.Когато удариш сърна с колата, излизаш да видиш какво е drop-нала. 11.Почваш да се чудиш дали венчалната ти халка дава Excellent Damage Rate. 12.Когато има буря заявяваш, че си намерил Scroll of Lightning и вече можеш да пускаш мълнии, и когато гръмне по-силно крещиш "Видяхте ли видяхте ли?" 13.Взимаш чука от баща си с цел да си поправиш тениската. 14.Когато дават бокс и някой нокаутира противника с един удар протестираш - "Сложете му БАН на тоз!Той е с hit hack!". 15.Питат те защо закъсняваш, казваш "Имаше лаг". 16.Мяташ всички кутии вкъщи с надеждата да ти се падне някой предмет. 17.Когато переш панталона си в пералнята машина се оплакваш че не светят и се чудите как така нито са фелнали нито са станали на +10. 18.Когато играеш мач и изкасапите някой и почнат да ти се карат отговаряте "Това трябва да даде на отбора една точка!" 19.Гледаш рекламата на Red Bull и на репликата "Red Bull дава крилааа" протестираш "Не е вярно въртят се в чаос машината" 20.Гледаш Star Wars и се чудиш тия от къде са си намерили Lighting Sword и Lighting Sphere. 21.Когато почнат много да ти се карат казваш AFK и се правиш че те няма. 22.Ако някой е в болница казваш че е баннат за известен период, а ако е мъртъв - че има перманентен бан. 23.Ако в дома ви са нахлули крадци и саизнесли всичко крещите "От къде мамка му ми знаят акаунта и паролата"
Ето и една преживяна от мен : Веднъж ставам , трябва да се ходи до магазина и питам баща ми : -Тате изкаш ли нещо от "web shopa" ?
Последната промяна е направена от pinkor на Вто Фев 02, 2010 9:45 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | naPa3uT НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 184 Reputation : 27 Join date : 30.12.2009 Age : 31 Местожителство : Сливен
| | | | InstantK Гост
| Заглавие: HaHaHa Пет Яну 22, 2010 6:15 pm | |
| Един път се сбих с един и му разкарвих носа и му викам така е като имам Exelent Dmg Rate Eдин фр. ми вика като е златен някои пръстен бил +9 |
| | | Core Game(Admin)
Брой мнения : 103 Reputation : 41 Join date : 13.01.2010 Age : 31 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Нека тук да пишен за ... Пон Яну 25, 2010 7:01 pm | |
| Из чат с играч от BlackMu направо ме пръсна от смях пича [24.01.2010 22:05:42] Ĉ.ŔŏŎŊĀldΘő7 каза: 2 masa [24.01.2010 22:06:03] Ĉ.ŔŏŎŊĀldΘő7 каза: si mi slocic li 1000 krediti [24.01.2010 22:06:05] Ĉ.ŔŏŎŊĀldΘő7 каза: a [24.01.2010 22:06:41] BlueWolf каза: mne nqma da ti sloca :ddddd | |
| | | naPa3uT НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 184 Reputation : 27 Join date : 30.12.2009 Age : 31 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Нека тук да пишен за ... Вто Яну 26, 2010 6:55 pm | |
| Тос и аз го имам в скупе | |
| | | Effect НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 452 Reputation : 118 Join date : 21.12.2009 Age : 31 Местожителство : VT City Bitches ;d
| Заглавие: Re: Нека тук да пишен за ... Чет Яну 28, 2010 8:17 pm | |
| По принцип мразя да поправям другите,но грешки като тези са просто абсурдни pinkor би ли си редактирал думата прежижяни.Предполагам,че си искал да кажеш преживяни. | |
| | | Nestlee НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 148 Reputation : 3 Join date : 07.02.2010
| Заглавие: Re: Нека тук да пишен за ... Пон Фев 08, 2010 10:47 am | |
| госпожата ни пита що закасняхте и ас викам щото имаше мн лагг :Д | |
| | | -Giavol- НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 120 Reputation : 17 Join date : 28.01.2010 Age : 30 Местожителство : Бяла Слатина
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Нека тук да пишен за ... | |
| |
| | | | Нека тук да пишен за ... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|