BlackMU ! Вече и в Facebook ! | Сря Фев 02, 2011 1:07 pm by gamencho | Така.. реших че вече като сървара има доста слава и едни от най-добрите играчи в цяла България..Ще е необходимо да ни има и в Facebook-социалната мрежа! Затова направих нашата страница в Facebook ето линк: Клик !!!
Поздрави : Aggressive
| Comments: 0 |
Програма за кредити?? Да бе... | Вто Апр 13, 2010 5:17 pm by caRameL | От няколко дни се разпространява една програма в интернет, за коят осе казва, че ако си напишете акаунта и паролата ще ви даде кредити за webshopa. ТОВА Е ПЪЛНА ИЗМАМА !!! Ако си напишете акаунта и паролата в тази програма акаунта ви ще бъде откраднат. Затова не се лакомете много,да ме идвате после и да ми казвате,че са ви откраднали акаунта...Програмата се казва "G1 Credit Scripter V1.0"
| Comments: 8 |
10-те Администраторси заповеди! | Чет Юли 08, 2010 10:00 pm by Core | 1. Аз съм твоя Модератор, Администратор твой, да нямаш други администратори освен Мене.
2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова що е в администраторския панел, що е в модераторския панел, и що е в твоя собствен; не им се кланяйи не им служи.
3. Не изговаряй напразно името на Администратора, твоя Модератор.
4. Помни неделния ден за да го светиш; шест дена чети и пиши всичките си мнения, а седмия ден е неделя на Администратора, твоя Модератор - остави го да си почине малко.
5. Почитай модераторите и администратора си за да ти бъде добре и да живееш дълго във форума.
6. Не убивай виртуално... дори и прасета.
7. Не псувай и словоблудствай.
8. Не кради чуждото мнение и не плагиатствай. Уважавай авторското право!
9. Не лъжесвидетелствувай против ближния си.
10. Не пожелавай ника на ближния си, не пожелавай аватара на ближния си, ни подписа му, ни нищо, което е на ближния ти.
| Comments: 7 |
|
| Офф Топик! | |
|
+23Sunshine Kaizer_BK Cerberus SmaLL Sm1LeY n1ghtmare Jeezz speciaL Core MysticaL Anarchy99 -Giavol- p0w3rLeSs Experance Ass ivomir5 Effect Nestlee BlackHeart naPa3uT pinkor d1ador caRameL 27 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Effect НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 452 Reputation : 118 Join date : 21.12.2009 Age : 31 Местожителство : VT City Bitches ;d
| Заглавие: Re: Офф Топик! Съб Фев 27, 2010 3:13 pm | |
| - MysticaL написа:
- Променям темата на разговор ... :Д
Има ли футболни фенове и ако има напишете името на любимия си отбор ;]
Arsenal FC Forever ! xD ЦСКА-Аз те нося във сърцето ЦСКА-Благодаря ти до небето ЦСКА-Винаги за теб ще пея ЦСКА-Горд съм и за теб живея !!!!
Последната промяна е направена от Effect на Съб Фев 27, 2010 3:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Офф Топик! Съб Фев 27, 2010 3:25 pm | |
| Ооо Берое Зара Един, единствен е на светаа ., Ти за мен си всичко, ти за мен си любовта.. За тебе аз живея, И за тебе ще умра !!! |
| | | MysticaL Сега вече съм готов Да Завладея Арена
Брой мнения : 37 Reputation : 0 Join date : 28.01.2010 Местожителство : Emirate Stadium (SvOg3 c!tY) xD
| Заглавие: Re: Офф Топик! Съб Фев 27, 2010 6:44 pm | |
| Тихо дядо си подръпна внуче малко, за ръка - Дядо Гонзо, я кажи ми "ВЕЧНО ВТОРИ!ДОКОГА!?!"
- Ще ти кажа мило внуче, туй левскарска е съдба! - ВЕЧНО ВТОРИ ЩЕ СМЕ НИЕ ЩОТО ИМА ЦСКА!
CSKA & ARSENAL FOREVER !!! | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Офф Топик! Съб Фев 27, 2010 7:20 pm | |
| ООО, ЦСКААА - грух, грух
кочина е ЦСКА - СВИНЕ!!! |
| | | Core Game(Admin)
Брой мнения : 103 Reputation : 41 Join date : 13.01.2010 Age : 31 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Офф Топик! Съб Фев 27, 2010 8:52 pm | |
| | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Офф Топик! Съб Фев 27, 2010 8:56 pm | |
| В наш`та Стара Загора, край Самарското знаме, зелено знаме ще се вей и за Берое ще се пей.
Хайде давайте, "зелените", покажете тоз сезон как се става шампион на беройски стадион.
Слави Жеков по крилото, 2:0 на таблото, цялата зелена чета смачка червените джуджета!
Още втората минута Слави пак им го набута и получи се картина неприятна за мнозина!
Ля-ля-ля-ля-ляля, ля-ля-ля-ля-ля-ляля, ля-ля-ля-ля-ля-ляля, ля-ля-ля-ля-ляля. |
| | | MysticaL Сега вече съм готов Да Завладея Арена
Брой мнения : 37 Reputation : 0 Join date : 28.01.2010 Местожителство : Emirate Stadium (SvOg3 c!tY) xD
| Заглавие: Re: Офф Топик! Нед Фев 28, 2010 10:56 am | |
| - Siskaaa написа:
- В наш`та Стара Загора,
край Самарското знаме, зелено знаме ще се вей и за Берое ще се пей.
Хайде давайте, "зелените", покажете тоз сезон как се става шампион на беройски стадион.
Слави Жеков по крилото, 2:0 на таблото, цялата зелена чета смачка червените джуджета!
Още втората минута Слави пак им го набута и получи се картина неприятна за мнозина!
Ля-ля-ля-ля-ляля, ля-ля-ля-ля-ля-ляля, ля-ля-ля-ля-ля-ляля, ля-ля-ля-ля-ляля. Сиске добре се изявявате при копирането на песни :D Ето оригинала: В село Подуене, на говеждия стадион синьо знаме ще гори, смърт на `Левски`" се мълви! Хайде, хайде, хайде ЦСКА, разкажете таз игра, как се става шампион, на говеждия стадион. Спас Джевизов изненада, лошо синята армада, Още в третата минута, той на "Левски" гол набута! Цецо Йончев по крилото, стрелна се и на таблото, името му заблестя - втори гол за ЦСКА ! И получи се картина, неприятна за мнозина: Славната армейска чета сгази сините джуджета. А Сираков на тревата прави свирки на съдията, втора дузпа да даде - от позора да ги отърве. "Байерн", "Интер", "Сантос", "Ливерпул" - най-добри отбори на света, но и те ще преклонят глава, пред агитката на ЦСКА! ____________________________________ We are the London Kings, We are the London Kings ... FORZA GUNNERS ! | |
| | | ???? Гост
| | | | MysticaL Сега вече съм готов Да Завладея Арена
| Заглавие: Re: Офф Топик! Нед Фев 28, 2010 4:40 pm | |
| - Siskaaa написа:
- Кога във Зара дойдете, дойдете,
кога във Зара дойдете, дойдете, кога във Зара дойдете, ... да ми лапате, ама лапате! Кога във Зара дойдете, ... да ми лапате, ама лапате! Знам почти същата само, че за моя роден отбор Когаа в Своге дойдетее, дойдетее кога във Своге дойдетее, дойдетее ... КУРА ШЕ МИ ЛАПАТЕ, АМА ЛАПАТЕ ! | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Офф Топик! Нед Фев 28, 2010 6:30 pm | |
| ммм не нее нестава |
| | | speciaL Все Още не съм за Арена
Брой мнения : 14 Reputation : 4 Join date : 28.02.2010
| Заглавие: Re: Офф Топик! Нед Фев 28, 2010 8:16 pm | |
| Какво да кажа?...само три думи... ЦСКА Е ОТБОРА АМ ЗА ЛЕВСКИ,ЧЕ ТЕ СА ! | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Офф Топик! Нед Фев 28, 2010 9:21 pm | |
| Не се зарибяи ее братт |
| | | caRameL WebMaster
Брой мнения : 817 Reputation : 142 Join date : 21.12.2009 Age : 30 Местожителство : Елхово, България
| Заглавие: Re: Офф Топик! Пон Мар 01, 2010 2:18 pm | |
| Левски - ЦСКА 7:2 (разказано от цесекар)
Ние, всички цесекисти, до един рецидивисти, викнахме до небесата Най-добри сме в страната. Ала Гунди прокурора ни наказа с 3 гола Богданов, при все новак, Ни набута един, и то как ! Майстор Янко от далече още два ни ги навлече, па и Сашо по крилото оформи го на таблото. Вуцов е като скала, Денев круша е в торба, Пена, Цецо, Зафирчето, уж са все добри момчета, но се днеска само маят и не могат да играят. На терена стана каша и не знам коя врата е наша, коя - ваша. Резултат голям и страшен, всеки беше тъй уплашен, пребледнели генерали, пожълтели адмирали. И когато съдията даде края на играта, всички просто онемяхме, и тогава проумняхме че със вас шега не бива, Левски - туй е страпна сила! Ето вече четвърт век всеки умен, здрав човек ваш привърженик е верен, бил той бял или пък черен! Даже славният Пеле поразпитал е добре дали няма тъй да може някой в Левски да го сложи, че да може най-подир да намери келепир. Затова ви аз разправям, че едничко ни остана: Да сме тихи кат водата, да сме ниски кат тревата, и когато по стените, по оградите, вратите, даже и на храма Невски, прочетем САМО ЛЕВСКИ, мирно всички да се спрем, кротко чест да отдадем. | |
| | | BlackHeart НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 113 Reputation : 11 Join date : 09.01.2010 Age : 31 Местожителство : Targovishte
| Заглавие: Re: Офф Топик! Пон Мар 08, 2010 4:46 pm | |
| | |
| | | caRameL WebMaster
Брой мнения : 817 Reputation : 142 Join date : 21.12.2009 Age : 30 Местожителство : Елхово, България
| | | | BlackHeart НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 113 Reputation : 11 Join date : 09.01.2010 Age : 31 Местожителство : Targovishte
| Заглавие: Re: Офф Топик! Чет Мар 11, 2010 1:34 pm | |
| | |
| | | Effect НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 452 Reputation : 118 Join date : 21.12.2009 Age : 31 Местожителство : VT City Bitches ;d
| Заглавие: Re: Офф Топик! Чет Мар 11, 2010 9:34 pm | |
| Не ми е ясно защо гледате миналото бе хора само с това 7:2 ще си останете.Не бива да забравяте обаче,че ЦСКА е най-успешният български футболен отбор на всички времена като заема 60-то място, най-предно от българските представители, в класацията за най-добър отбор на Европа за 20-ти век на МФФИС нека фактите говорят ПО-ДОБРИ СМЕ !!! | |
| | | Jeezz НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 162 Reputation : 19 Join date : 31.01.2010 Age : 31 Местожителство : Холивут
| | | | n1ghtmare НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 99 Reputation : 11 Join date : 25.03.2010 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Офф Топик! Пет Мар 26, 2010 11:16 am | |
| | |
| | | p0w3rLeSs VIP
Брой мнения : 250 Reputation : 13 Join date : 12.02.2010 Age : 27 Местожителство : Търговище
| | | | Effect НЕПОБЕДИМ!
| Заглавие: Re: Офф Топик! Нед Мар 28, 2010 3:53 pm | |
| Понеже caRameL локна темата за най-добър герой ще пиша тук като се надявам да го прочете: 1.Прочетох "есето" порових в интернет и видях,че има смисъл в това което каза.Оказа се,че найстина не съм много наясно със така нареченя Skill. 2.Извинявам се за наистина високомерния коментар тъй като наистина има по-добри от мен в сървъра. | |
| | | caRameL WebMaster
| Заглавие: Re: Офф Топик! Пон Мар 29, 2010 1:11 pm | |
| - Effect написа:
- Понеже caRameL локна темата за най-добър герой ще пиша тук като се надявам да го прочете:
1.Прочетох "есето" порових в интернет и видях,че има смисъл в това което каза.Оказа се,че найстина не съм много наясно със така нареченя Skill. 2.Извинявам се за наистина високомерния коментар тъй като наистина има по-добри от мен в сървъра. Извинението се приема! | |
| | | Sm1LeY Глобален Модератор
Брой мнения : 714 Reputation : 33 Join date : 05.04.2010 Age : 28 Местожителство : Xarmanli
| Заглавие: Re: Офф Топик! Вто Апр 06, 2010 5:31 pm | |
| Искам да попитам в тази тема кои от вас харесват чалгата понеже в темата може се пише за всичко | |
| | | Effect НЕПОБЕДИМ!
| Заглавие: Re: Офф Топик! Вто Апр 06, 2010 10:56 pm | |
| Ем аз слушам всичко включително и чалга ;] | |
| | | SmaLL НЕПОБЕДИМ!
Брой мнения : 201 Reputation : -2 Join date : 05.04.2010 Местожителство : Smolqn
| Заглавие: Re: Офф Топик! Вто Апр 06, 2010 11:05 pm | |
| Чалга не слушам от 3-4 год. Сегаслушам House and Hip-Hop | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Офф Топик! | |
| |
| | | | Офф Топик! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|